Seizoen begint met nieuwe sit-on-tops

0B329138-F7E3-408B-BE42-7C2511ADE89BHet kanoseizoen 2018 begint bij de Opleidingscommissie van Dajaks met de aanschaf van twee sit-on-top kajaks, zoals vorig jaar afgesproken. Op 20 april zijn Thom Keijzer en Ron Boeren naar Noord-Holland gereden om ze te bekijken bij Kanocentrum Arjan Bloem. Ze werden het al snel eens over de aanschaf.

Het gaat om twee sit-on-top kajaks van het model Perception Triumph 13/400, een moderne open kajak van polyethyleen die geschikt is voor toertochten. Deze twee boten zullen gebruikt worden bij de komende introductiecursussen, met name voor mensen die bang zijn om in een gesloten kuipje te zitten. Op die manier kunnen ze wennen aan het gevoel voordat ze overstappen op een normale kajak. Verder zijn deze boten ook bruikbaar als eerste kennismaking met kanovaren tijdens promotieactiviteiten, zoals de buitensportdag van Biesbosch Go Wild.

Beide boten kosten €595 maar we kregen ze voor voor honderd euro minder door de clubkorting van Arjan Bloem. Op die manier was het mogelijk ze helemaal te bekostigen met het sponsorgeld van Port of Rotterdam en Dordrecht Marketing dat Dajaks onlangs heeft ontvangen.

5B978AD9-A211-48E4-8FB3-52302D5255D9

FD34A004-8AC4-4CAC-B6B5-F00A12E26760

DM logo_schaduw_RGB kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s