Even voorstellen: Lizzy Heemskerk

Lizzy Heemskerk

Hallo allemaal, ik ben Lizzy Heemskerk en sinds dit jaar lid van Dajaks. Mijn vriendin Antoinette vertelde vorig jaar zulke enthousiaste verhalen over het kanoën, de stilte, de ijsvogeltjes en soms een bever, dat ik dacht: ‘Dat wil ik ook meemaken.’ Samen met Ineke ben ik in april gestart met de intro- ductiecursus. Het was nog koud en regenachtig, maar eenmaal op het water merkte je daar niet veel van. De tweede cursusavond maakten we al een mooie tocht en haalde ik mijn eerste natte pak. Ik ben 55 jaar en heb een partner en een zoon en dochter die studeren en uit huis wonen. Ik werk als psychotherapeut/GZ-psycholoog bij Yulius. Ik sport graag, tennis onder andere, en houd van fietsen en fietsvakanties. Wat ik heerlijk vind aan het kanoën is de activiteit in zo’n prachtige omgeving. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen en dat op een steenworp afstand van de stad. Ik vind het erg plezierig dat iedereen bij Dajaks erg behulpzaam is, waardoor je je snel welkom voelt. Het lijkt me leuk om vaker met dagtochten en langere tochten mee te gaan en zo meer mensen van de club te leren kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s